Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко въпроси за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко въпроси за 147

Здравейте колеги,
    Нова съм във форума и от скоро имам алфа 147 туинс парк 105 конски сили. Имам две проблемчета за, които не можах да намеря нищо по темата (не казвам че няма, просто не намерих). Така едното е, че не свети информационния дисплей на таблото и не мога да разбера някаква повреда ли има или на този модел няма дисплей, чудя се защото имам темпомат и може би става дума за някаква повреда, ако е така възможни причини?
    Втория ми въпрос е за ключа, понеже е доста изтормозен искам да го сменя, имате ли представа колко струва нов в официалния дилър?
    Благодаря предварително!
    Еми.

Добре дошла, Емичка! Добър избор на автомобил - поздравления.
    - Един ключ закупен от оригиналния вносител, 100% струва доста пари - под 350лв. ме съмнява да е. За това пък при някой ключар може да си изкараш такъв за 150лв. Имат заготовки на сгъваеми ключове с централно със всичко.
    - Екрана въобще не свети или само темпомата ти не работи, не разбрах. Най-сигурния вариант е да отидеш на диагностика и компютъра ще ти изкара проблема. Може и нещо по-добрено да е, като счупена букса, прекъснат кабел
    Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
    146 1.4 - Темпераментната друсалинда
    Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Екрана не свети изобщо.

Comment

От къде си?
        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
        sigpic

Comment

София.

Comment

Също така ме интересува, как мога да разбера какво ниво на оборудване имам?

Comment

Дай VIN номера и ще го проверим
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Проблема е, че в момента колата не е при мен и няма как да разбера, а много съм любопитна и се опитвам да разбера повече за колата

Comment

..първо,добре дошла в сектата, и второ-за въпросния ВИН код,ти е нужен големия талон...а не колата..напиши го и колегите ще ти помогнат
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

или просто си го напиши ето тук и кажи какво виждаш:
                    http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...&MAKE=R&SBMK=R
                    Аз лично не бих си написал VIN-a на колата на място където сульо & пульо могат да го прочетат...

Comment

Благодаря на всички колеги за топлото посрещане и бързите отговори, като си видя талона ще проверя вина, но още не е в мен , ще пиша за подробности ако ви е любопитно

Comment

Направи си малко снимки на колата и сподели малко повече информация.Има тема "Представете се".
                        А пък ако не ти се впуска в подробности,просто си сложи подпис на профила с данните на колата,за да могат колегите по-лесно да се ориентират, когато задаваш въпрос.
                        Много безаварийни километри
                        Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 17:23.
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                        Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                        http://www.family-sozopol.com/

Comment

Working...
                        X